Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Cemax - Витамин C

Cemax - Витамин C

Хранителна добавка

Максимум витамин C през целия ден. Подпомага нормалното функциониране на имунната система. Повишава антиоксидантната защита на организма. Спомага за поддържане нормалното състояние на костите, зъбите, хрущялната тъкан, венците и кожата. Подпомага доброто физическо състояние.


За продукта

Витамин C е важен за нормалното функциониране на имунната система. Човешкото тяло се нуждае от ежедневен прием на витамин С, поради неспособността на организма да го синтезира. Витамин С е необходим за поддържане нормалните функции на костите, зъбите, хрущялната тъкан, венците и кожата, тъй като допринася за образуването на колаген в тъканите на човешкия организъм. Витамин C също така допринася за нормалната функция на кръвоносните съдове и нервната система. Ежедневният прием на витамин С е препоръчителен по време на рисковите месеци от септември до март.

Cemax представлява витамин C, създаден по специален технологичен процес, чрез който се постига постепенно освобождаване на витамин C в организма.

Cemax е обогатен с плод от шипка – източник на биофлавоноиди, които допълнително подобряват усвояването на витамин C, подпомагат доброто физическо състояние и имунната система

Cemax – ефективната форма за усвояване на витамин C!

Състав

Състав:
 
Количество в 1 таблетка:  
Витамин C 600 mg
Шипка 30,0 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 годишна възраст.

1 таблетка дневно.

Коментари за продукта

изключително ефективен

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

"Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си."