Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Диалевъл 60 таблетки

Диалевъл 60 таблетки

Хранителна добавка

За нормално ниво на кръвната захар.
Поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Допринася за поддържане на нормална нервна проводимост и сетивност на крайниците. Подпомага спазването на диетичен режим при диабетици.


За продукта

Диалевъл e комбинация от три активни съставки с благотворно влияние върху нивото на кръвната захар. Продуктът е предназначен за хора, поддържащи високи нива на глюкоза в кръвта и е подходящо допълнение към диетите за отслабване при наднормено тегло. Една от основните действащи съставки е алфа липоевата киселина, известна със своя антиоксидантен ефект, оказва защитно действие върху нервната тъкан и допринася за поддържане на нормална нервна проводимост и сетивност на крайниците. Ефектът на алфа липоевата киселина подходящо е допълнен с другите две съставки – канела и органично свързан хром. Те спомагат да се поддържа нормално ниво на кръвната захар без нежелани колебания.

Състав

Всяка таблетка съдържа:

Алфа-липоева киселина 200.0 mg Канела (Cinnamomum cassia) extract 55.6 mg
Хром 60.0 μg

 

Не е подходящ за бременни, кърмещ жени и деца.  Този продукт може да намали нивото на кръвната захар. С оглед на това се препоръчва редовно отчитане на кръвната захар (особено в началото) и евентуална консултация с лекар, ако е необходимо.

Пълн състав: алфа липоева киселина, канела екстракт, хром пиколинат, антислепващи агенти: силициев диоксид, талк; пълнител: калциев карбонат, микрокристална целулоза, кроскармелоза, стеаринова киселина, стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, магнезиев стеарат, влагозадържащ агент: глицерин, оцветители – титаниев диоксид и железен оксид.

1 - 3 таблетки дневно, 30 минути преди закуска, с достатъчно количество течност.

Коментари за продукта

Добро, върши работа.

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.