Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Диалевъл 60 таблетки

Диалевъл 60 таблетки

Хранителна добавка

Годен до: 30.03.2021 г.
За нормално ниво на кръвната захар

Поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Допринася за поддържане на нормална нервна проводимост и сетивност на крайниците. Подпомага спазването на диетичен режим при диабетици.


За продукта

Диалевъл e комбинация от три активни съставки с благотворно влияние върху нивото на кръвната захар. Продуктът е предназначен за хора, поддържащи високи нива на глюкоза в кръвта и е подходящо допълнение към диетите за отслабване при наднормено тегло. Една от основните действащи съставки е алфа липоевата киселина, известна със своя антиоксидантен ефект, оказва защитно действие върху нервната тъкан и допринася за поддържане на нормална нервна проводимост и сетивност на крайниците. Ефектът на алфа липоевата киселина подходящо е допълнен с другите две съставки – канела и органично свързан хром. Те спомагат да се поддържа нормално ниво на кръвната захар без нежелани колебания.

Клуб Здраве предлага още продукти от билкови екстракти на линия "Валмарк"

Състав

Всяка таблетка съдържа:

Алфа-липоева киселина 200.0 mg Канела (Cinnamomum cassia) extract 55.6 mg
Хром 60.0 μg

 

Не е подходящ за бременни, кърмещ жени и деца.  Този продукт може да намали нивото на кръвната захар. С оглед на това се препоръчва редовно отчитане на кръвната захар (особено в началото) и евентуална консултация с лекар, ако е необходимо.

Пълн състав: алфа липоева киселина, канела екстракт, хром пиколинат, антислепващи агенти: силициев диоксид, талк; пълнител: калциев карбонат, микрокристална целулоза, кроскармелоза, стеаринова киселина, стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, магнезиев стеарат, влагозадържащ агент: глицерин, оцветители – титаниев диоксид и железен оксид.

1 - 3 таблетки дневно, 30 минути преди закуска, с достатъчно количество течност.

Коментари за продукта

Добро, върши работа.

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.