Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Гинко Билоба

Гинко Билоба

Хранителна добавка

Годно до: 04/2018
За нормално оросяване на крайниците и добра памет. Допринася за нормално кръвооросяване на мозъка и крайниците. Подпомага когнитивните функции - памет, концентрация. Притежава антиоксидантно действие.


За продукта

Гинко билоба е древен растителен вид, познат от края на Палеозойската ера. Днес се отглежда предимно в Япония и Китай. Листата му са изключително богати на редица ефективни вещества, предимно биофлавоноиди, органични киселини, фенолни субстанции и др. Благодарение на тях Гинко билоба oказва благотворен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците и допринася за запазване на мозъчните функции – памет и концентрация, с напредване на възрастта. Продуктът е обогатен с глог, който подпомага нормалната сърдечна дейност. Включеният витамин E допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
 

Състав

Всяка таблетка съдържа:
Гинко билоба (Ginkgo biloba) 40 mg Глог (Crataegus Oxyacantha) 1 mg
Витамин Е 4,2 mg

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени

Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка дневно

Коментари за продукта

Доволна съм

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

"Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си."