telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Глюкозамин Форте + Колаген II

Глюкозамин Форте + Колаген II

Хранителна добавка

За подхранени и здрави стави. Глюкозамин оказва благотворно влияние за нормалната структура и финкциониране на ставите. Глюкозамин подпомага поддържането на здрави стави, кости, сухожилия и ставни връзки. Витамин C допринася за нормалното образуване на колаген. Колаген тип II поддържа нормалната функция на ставите.


За продукта

Глюкозамин Форте + Колаген II осигурява 1600 mg глюкозамин сулфат  в препоръчаната дневна доза – количество с клинично доказана ефективност. Глюкозаминът е важен субстрат за биосинтезата на глюкозаминогликаните, които изграждат ставния хрущял и ставната течност. Колаген тип II е основния структурен компонент на ставния хрущял. Глюкозамингликаните и колаген тип II са важни за поддържането на хрущялите и правилното функциониране на ставите. Витамин С подпомага синтеза на колаген, важен за устойчивостта на ставния хрущял.

Клуб Здраве предлага широка гама от продукти на Линия Валмарк     

 

Състав

Състав:
 

Съдържание на дневната доза:

количество/ 2 таблетки

% RDA*

Глюкозамин сулфат

1600,0 mg

-

Колаген II тип

20,0 μg

-

Витамин С

12,0 mg

15

* RDA – препоръчителен дневен прием в две таблетки

Продуктът не е подходящ за деца, бременни или кърмещи жени.

Пълен състав: глюкозамин сулфат 2 KCl (от ракообразни), антислепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, талк; стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, магнезиев стеарат; оцветител: титаниев диоксид; L-аскорбинова киселина, памучно масло, колаген тип II.

Препоръчителна дневна доза: Възрастни – 2 таблетки дневно. Препоръчителният прием е 2-3 месеца. Подходящ за продължителен прием. 

Предуперждение: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не е подходящ за деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °C. Да се съхранява в оригиналната опаковка. 

Коментари за продукта

Здравейте Интересувам се мога ли да давам продукта (естествено в по ниски дози) на дете на 4 години и 4 месеца, детето е с халтави стави и честа луксация на лакътна става, което се случва при елементарни ежедневни дейности, и ми се иска по някакъв начин да подобрим състоянието на ставните капсули. Предварително ви благодаря

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.