Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Глюкозамин Форте + Колаген II

Глюкозамин Форте + Колаген II

Хранителна добавка

За подхранени и здрави стави. Глюкозамин оказва благотворно влияние за нормалната структура и финкциониране на ставите. Глюкозамин подпомага поддържането на здрави стави, кости, сухожилия и ставни връзки. Витамин C допринася за нормалното образуване на колаген. Колаген тип II поддържа нормалната функция на ставите.


За продукта

Глюкозамин Форте + Колаген II осигурява 1600 mg  глюкозамин сулфат в препоръчаната дневна доза – количество с клинично доказана ефективност. Глюкозаминът е важен субстрат за биосинтезата на глюкозаминогликаните, които изграждат ставния хрущял и ставната течност. Колаген тип II е основния структурен компонент на ставния хрущял. Глюкозамингликаните и колаген тип II са важни за поддържането на хрущялите и правилното функциониране на ставите. Витамин С подпомага синтеза на колаген, важен за устойчивостта на ставния хрущял.

 

Състав

Състав:
 

Съдържание на дневната доза:

количество/ 2 таблетки

% RDA*

Глюкозамин сулфат

1600,0 mg

-

Колаген II тип

20,0 μg

-

Витамин С

12,0 mg

15

* RDA – препоръчителен дневен прием в две таблетки

Продуктът не е подходящ за деца, бременни или кърмещи жени.

Препоръчителна дневна доза: Възрастни – 2 таблетки дневно. Препоръчителният прием е 2-3 месеца. Подходящ за продължителен прием. 

Предуперждение: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не е подходящ за деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °C. Да се съхранява в оригиналната опаковка. 

Коментари за продукта

Здравейте Интересувам се мога ли да давам продукта (естествено в по ниски дози) на дете на 4 години и 4 месеца, детето е с халтави стави и честа луксация на лакътна става, което се случва при елементарни ежедневни дейности, и ми се иска по някакъв начин да подобрим състоянието на ставните капсули. Предварително ви благодаря

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Hodnocení je možné pouze pro registrované uživatele. Pokud ještě nejste u nás registrován/a nebo nejste členem/členkou Klubu zdraví WALMARK, můžete se snadno zaregistrovat vyplněním tohoto formuláře. Prosím nezapomeňte potvrdit Vaši registraci kliknutím na odkaz v emailu, který Vám bude zaslán.