Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Калмацин с аквамин 30 таблетки

Калмацин с аквамин 30 таблетки

Хранителна добавка

Осигурява три жизненоважни минерала за човешкото тяло: калций, магнезий и цинк във високо усвоима форма. С естествен калций от морски водорасли. Допринася за поддържане на здрави кости, зъби и нокти. Оказва благотворно влияние върху нервната система. Подпомага дейността на сърцето. Допринася за нормалното функциониране на имунната система. Подходящ по време на бременност, кърмене, при усилено физическо натоварване.


За продукта

Калмацин с Аквамин е комплекс от 76 минерала и микроелемента, който е извлечен от морски водорасли, растящи в екологично чисти води на Атлантическия океан. Аквамин е уникален и напълно естествен източник на минерали. Той е удостоен с редица международни сертификати, потвърждаващи безопасността и качеството на продукта.

Калмацин с Аквамин осигурява три жизненоважни за човешкото тяло минерали: калций, магнезий и цинк. Съдържащият се в продукта калций е във висока концентрация и е получен от напълно естествен източник, което позволява лесно и ефективно усвояване от организма. Калмацин с Аквамин осигурява на нашето тяло оптималните дози от минерали и микроелементи за здравословен външен вид, красива кожа, коса и нокти.  

Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани, тъй като е разработен изцяло на растителна основа. Препоръчва се по време на бременност и кърмене за покриване на повишените нужди на майката от калций, както и при усилено физическо натоварване.

Състав

 
Всяка таблетка съдържа:
Аквамин с Калций (Lithothamnion sp.)   781,3 mg
Магнезий   100 mg
Цинк   7,5 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Пълен състав: Аквамин, магнезиев оксид, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, талк, стеаринова киселина; стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметил-целулоза, магнезиев стеарат, хидроксипропилцелулоза; цинк цитрат, оцветители: титаниев диоксид; памучно масло.
 

1 таблетка дневно

Коментари за продукта

<p>Здравейте, при косопад ви препоръчваме Калмацин Форте.</p>

Здравейте! При косопад от кой калмацин да приемам?

<p>Здравейте,</p> <p>Препоръчваме ви Калмацин Форте, а приемът му не води до напълняване.</p>

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.