telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Келп

Келп

Хранителна добавка

Допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза. Най-богатият естествен източник на йод и селен. Допринася за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Подпомага нервната система. Оказва положително влияние върху състоянието на кожата.


За продукта

Продуктът Келп съдържа вид кафяви водорасли, които са най-богатият естествен източник на йод. Йодът се натрупва в щитовидната жлеза и участва в производство на тиреоидни хормони, а оттук допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза. Оказва положителен ефект върху състоянието на кожата и допринася за нормалното функциониране на нервната система. Йодът участва в производството на енергия и подпомага нормалния метаболизъм на организма. 

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за Вас и Вашето семейство!

 

Състав

Всяка таблетка съдържа:
Йод 0,15 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Пълен състав: пълнител: дикалциев фосфат; антислепващи агенти: целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина; келп, стабилизатор: магнезиев стеарат.

1 таблетка дневно по време на хранене.

Коментари за продукта

mnogo e dobro

<p>Здравейте,</p> <p>това, което препоръчваме е задължително да се консултирате със специалист <span class="replaced">ендокринолог</span>. Той ще прецени текущото Ви състояние и дали съответния прием е удачен.</p> <p>Поздрави,</p>

Здравейте, Моят въпрос е аз имам два големи възела какво ще се случи като започна да пия келп и могали да го пия. Предварителна Ви благодаря.

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

(задължителен)
(задължителен)
(по избор)
(задължителен)
(задължителен)
(задължителен)

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.