telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Коензим Q10 60mg 30 капсули

Коензим Q10 60mg 30 капсули

Хранителна добавка

Осигурява енергия на клетките и тялото. Подходящ при недостиг на енергия в тялото


За продукта

Коензим Q10 е основен компонент на всяка клетка, който осигурява енергия за нормалното протичане на жизненоважни за човешкия организъм процеси и затова е широко използван под формата на хранителна добавка. Като мощен антиоксидант коензим Q10 спомага за предпазване на клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Необходимото количество коензим Q10 се образува чрез синтез в човешкото тяло и в по-малка степен чрез храната.

Кои органи са подложени на риск?

През първата част от живота ни черният дроб извлича и синтезира коензим Q10 от всяка храна и нашето тяло има способността да съхранява резервни количества коензим Q10 там, където са най-необходими. Основни депа са сърцето, черният дроб и мускулите – органите, които се нуждаят от най-много енергия за своето нормално функциониране.  С възрастта количеството коензим Q10 в клетките намалява и при повечето хора над 35-40 г. се появява недостиг. Препоръчително е да се приема висококонцентриран вариант на коензим Q10 – 60 mg дневно, за по-продължителен период от време, поне 2-3 месеца, за да се възстанови нормалното му ниво в организма.

Състав

Всяка капсула съдържа:
Натурален Коензим Q10 60 mg

Продуктът не е подходящ за деца.

Пълен състав: соево масло, желатин, коензим Q10, влагозадържащ агент: глицерол, оцветител: железен оксид

1 капсула дневно по време или след храненe

Коментари за продукта

<p>Здравейте, Мария, препоръчваме ви да се съобразите с предписанието на лекаря, със сигурност е имал/а нещо предвид, а дозата от 120мг на ден не е прекалено висока. Ако имате други въпроси - не се колебайте да ни пишете.</p>

На дъщеря ми (5 годишна) й изписаха Коензим Q10, 2 пъти дневно по 60 мг. Според аптекарката това е прекалено голямо количество за дете. Вашата препоръка? Благодаря!

Здравейте, Мария. Можете да приемате Коензим Q10. Той е подходящо имуностимулиращо средство след продължителни боледувания.

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

(задължителен)
(задължителен)
(по избор)
(задължителен)
(задължителен)
(задължителен)

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.