telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Лецитин

Лецитин

Хранителна добавка

Допринася за нормални нива на холестерола. Допринася за поддържане на нормални нива на холестерола, благодарение на високото съдържание на алфа-линоленова киселина. Играе важна роля в метаболизма на мазнините. Допринася за нормална функция на черния дроб. Важен за нормалното протичане на редица физиологични процеси.


За продукта

Лецитинът е най-често срещаният фосфолипид и е основен структурен компонент на всяка клетка в човешкото тяло. Соевият лецитин съдържа голямо количество алфа-линоленова киселина, която спомага за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта. Органите с най-голяма концентрация на лецитин са мозъкът, черният дроб, сърцето, мускулите и нервната тъкан. Лецитинът играе важна роля в редица жизненоважни процеси в човешкия организъм и затова е широко използван под формата на хранителна добавка.

Клуб Здраве предлага широка гама от продукти на Линия Валмарк     

Състав

Препоръчваната доза за дневен прием съдържа:

 

количество/1 капс.

количество/2 капс.

Лецитин

1200,0 mg

2400,0 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Пълен състав: соев лецитин, желатин, вода, влагозадържащ агент: глицерин.

1 – 2 капсули дневно, след хранене.

Коментари за продукта

Най-добрия продукт

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

(задължителен)
(задължителен)
(по избор)
(задължителен)
(задължителен)
(задължителен)

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.