Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

МагнезиПрим®

МагнезиПрим®

Хранителна добавка

Ново поколение продукт за енергичност и жизненост, който съдържа висока доза магнезий, обогатен с витамин В6 и BioPerine® - патентован екстракт от семена на черен пипер.


Ефекти: 
  • Висока доза магнезий и витамин В6 в една таблетка
  • Обогатен с BioPerine® - натурален продукт, който увеличава усвояването и бионаличността на минералите и витамините приети с него до 80%
  • Препоръчителен за хора подложени на високи нива на стрес и физическо натоварване или спортисти
  • E продукт на производител, сертифициран по GMP стандарт

За продукта

МагнезиПрим AКТИВ е продукт от ново поколение, съдържащ висока доза магнезий, обогатен с витамин B6 и BioPerine®– естествен подобрител на абсорбцията.

Магнезий и витамин B6 допринасят за намаляване на чувството на отпадналост, умора и подпомагат нормалното функциониране на мускулната и нервната система. Магнезият допринася за поддържането на здрави кости и зъби, а витамин В6 допринася за нормалната функция на имунната система.

Включеният BioPerine® е патентован, стандиртизиран екстракт от Piper nigrum, който съдържа не по-малко от 95% пиперин.  BioPerine® подобрява абсорбцията и бионаличността на минералите и витамините с до 80%*. Бионаличността показва процентът на активна субстанция, който може да бъде абсорбиран в кръвния поток и усвоен от тялото. Колкото по-голям е този процент, толкова по-ефективно може да бъде използвана активната субстанция от организма.

 

Сравнение на абсорбцията на минерали от организма с и без добавен BioPerine®

*Патент № US 5972382 A

За кого е подходящ МагнезиПрим АКТИВ?

Комбинацията от магнезий и витамин B6 е подходяща за хора, изложени на повишено психическо и физическо натоварване, както и за активни спортисти.

Състав

Препоръчваната доза за дневен прием съдържа:

Количество/ 1 табл.

% DRI*

Магнезий

150,0 mg

40

Витамин B6

1,4 mg

100

BioPerine®

5,0 mg

-

*% препоръчителен дневен прием; - дневната доза не е определена

Пълен състав: антислепващи агенти: микрокристална целулоза, талк; пълнител: дикалциев фосфат; магнезиев оксид, стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, магнезиев стеарат; екстракт от Piper nigrum, оцветители: титаниев диоксид; пиридоксин хидрохлорид, памучно масло.

Дозировка: 1 таблетка дневно. Приемайте с голямо количество течност.

Предупреждение: Продуктът не е подходящ за деца под 3 години. При бременност или кърмене се консултирайте с Вашия лекар преди употреба.

Коментари за продукта

Чувствам се много по-добре, плзвайки МагнезиПрим. Ще си го поръчам пак. Поръчването и доставянето са ПЕРФЕКТНИ !!! Успех!!!

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

"Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си."