Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Салутил

Салутил

Хранителна добавка

За нормалното функциониране на храносмилателния тракт. Допринася за по-добро храносмилане,за нормална чревна перисталтика и възстановяване на нарушената чревна микрофлора вследствие прием на антибиотици. Оказва положителен ефект върху имунната система.


За продукта

Дневната доза гарантира 5-15* милиарда жизнеспособни микроорганизми.

Здравословната чревна микрофлора предпазва човешкото тяло от различни заболявания и е ключът към здравето и жизнеността  на хората от всички възрастови групи. Необходимо е да се подберат доказани и висококачествени пробиотични култури за поддържане на здравословна чревна микрофлора.

Салутил е продукт от  най-ново поколение, който съчетава благотворния ефект на трите основни вида пробиотични култури – лактобацили, бифидобактерии и дрожди Saccharomyces boulardii. Благодарение на тази комбинация Салутил има уникален четири - фазен удължен ефект. Именно благодарение на това Салутил осигурява цялостна и напълно ефективна защита на храносмилателния тракт.

Салутил спомага за възстановяване на нарушения баланс на чревната микрофлора, причинител на симптоми като:  увеличено образуване на газове, подуване на корема, запек, диария, липса на апетит и др.

Салутил фази на действие

Фаза 1: Защита на храносмилателния тракт

Дрождите Saccharomyces boulardii елиминират болестотворните бактерии в цялото чревно съдържимо и създават благоприятна среда за развитие на здрава чревна флора.

Фаза 2: Бариерен ефект

Полезните бактерии Lactobacillus и Bifidobaсterium образуват защитен слой върху чревната стена, и по този начин се противопоставят на растежа на болестотворни бактерии и създават благотворна среда за правилното функциониране на храносмилателния тракт.

Фаза 3: Храносмилателен комфорт

Синергичния ефект на благотворните бактерии допринася за правилното храносмилане, абсорбция на храната и редовната дефекация.

Фаза 4: Естествена защита

Пробиотичните бактерии оказват положителен ефект върху правилното функциониране на имунната система и здравето на целия организъм.

 

* В зависимост от приеманата доза

Състав

Всяка капсула съдържа:
Смес от пробиотични култури (Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Saccharomyces boulardii) 5 милиарда      

 

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

1 капсула дневно по време на хранене или до 30 минути след хранене, най-добре сутрин. При необходимост (диария, силно изразена дисбактериоза) дозировката може да се увеличи на 3 капсули дневно.

 

Коментари за продукта

Здравейте,<br /> Пробиотик Салутил може да се приема от дете на 3 години – ако детето се затруднява да поглъща капсулата, можете да я отворите (тя е твърда желатинова капсула, състои се от 2 капачета, които влизат едно в друго), съдържанието на капсулата може да смесите с мляко или плодов сок и така да я дадете на детето. Съдържащите се пробиотични щамове са устойчиви на стомашната киселинност и ефектът на продукта не се променя.

Подходящ ли е за дете на 3год. и половина, примерно да се разтвори капсулата в течност? Дали има защита от стомашните сокове, както при Био Баланс бейби?

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Hodnocení je možné pouze pro registrované uživatele. Pokud ještě nejste u nás registrován/a nebo nejste členem/členkou Klubu zdraví WALMARK, můžete se snadno zaregistrovat vyplněním tohoto formuláře. Prosím nezapomeňte potvrdit Vaši registraci kliknutím na odkaz v emailu, který Vám bude zaslán.