Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Салутил

Салутил

Хранителна добавка

За нормалното функциониране на храносмилателния тракт. Допринася за по-добро храносмилане,за нормална чревна перисталтика и възстановяване на нарушената чревна микрофлора вследствие прием на антибиотици. Оказва положителен ефект върху имунната система.


За продукта

Дневната доза гарантира 5-15* милиарда жизнеспособни микроорганизми.

Здравословната чревна микрофлора предпазва човешкото тяло от различни заболявания и е ключът към здравето и жизнеността  на хората от всички възрастови групи. Необходимо е да се подберат доказани и висококачествени пробиотични култури за поддържане на здравословна чревна микрофлора.

Салутил е продукт от  най-ново поколение, който съчетава благотворния ефект на трите основни вида пробиотични култури – лактобацили, бифидобактерии и дрожди Saccharomyces boulardii. Благодарение на тази комбинация Салутил има уникален четири - фазен удължен ефект. Именно благодарение на това Салутил осигурява цялостна и напълно ефективна защита на храносмилателния тракт.

Салутил спомага за възстановяване на нарушения баланс на чревната микрофлора, причинител на симптоми като:  увеличено образуване на газове, подуване на корема, запек, диария, липса на апетит и др.

Салутил фази на действие

Фаза 1: Защита на храносмилателния тракт

Дрождите Saccharomyces boulardii елиминират болестотворните бактерии в цялото чревно съдържимо и създават благоприятна среда за развитие на здрава чревна флора.

Фаза 2: Бариерен ефект

Полезните бактерии Lactobacillus и Bifidobaсterium образуват защитен слой върху чревната стена, и по този начин се противопоставят на растежа на болестотворни бактерии и създават благотворна среда за правилното функциониране на храносмилателния тракт.

Фаза 3: Храносмилателен комфорт

Синергичния ефект на благотворните бактерии допринася за правилното храносмилане, абсорбция на храната и редовната дефекация.

Фаза 4: Естествена защита

Пробиотичните бактерии оказват положителен ефект върху правилното функциониране на имунната система и здравето на целия организъм.

 

* В зависимост от приеманата доза

Състав

Всяка капсула съдържа:
Смес от пробиотични култури (Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Saccharomyces boulardii) 5 милиарда      

 

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

1 капсула дневно по време на хранене или до 30 минути след хранене, най-добре сутрин. При необходимост (диария, силно изразена дисбактериоза) дозировката може да се увеличи на 3 капсули дневно.

 

Коментари за продукта

Здравейте,<br /> Пробиотик Салутил може да се приема от дете на 3 години – ако детето се затруднява да поглъща капсулата, можете да я отворите (тя е твърда желатинова капсула, състои се от 2 капачета, които влизат едно в друго), съдържанието на капсулата може да смесите с мляко или плодов сок и така да я дадете на детето. Съдържащите се пробиотични щамове са устойчиви на стомашната киселинност и ефектът на продукта не се променя.

Подходящ ли е за дете на 3год. и половина, примерно да се разтвори капсулата в течност? Дали има защита от стомашните сокове, както при Био Баланс бейби?

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.