telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Вариксинал 30 таблетки

Вариксинал 30 таблетки

Хранителна добавка

При тежест и умора в краката. Спомага за облекчаване на тежки или уморени крака. Допринася за намаляване на отоците в долните крайници. Поддържа здравословното състояние на венозната система.

Срок: 30/04/21


За продукта

Вариксинал съдържа комбинация от четири растителни екстракта – конски кестен, готу кола, черна боровинка и див чемшир, която допринася за облекчение при тежки и уморени крака. Конският кестен подпомага еластичността на кръвоносните съдове като оказва положителен ефект върху функциите на вените (венозна циркулация, тонизиране на венозните стени).

Дивият чемшир и готу колата подпомагат венозната циркулация в краката. Черната боровинка е известна като ефективен антиоксидант, който спомага за поддържане еластичността на вените. Комбинацията от растителни екстракти е обогатена и с биофлавоноида хесперидин и витамин С, които са от важно значение за нормалната функция на кръвоносните съдове.

Клуб Здраве предлага още продукти от билкови екстракти на линия "Валмарк"  

Състав

Всяка таблетка съдържа:

Конски кестен екстракт .................. 1000,0 mg

Черна боровинка екстракт .............. 200,0 mg

Готу кола екстракт ............................ 100,0 mg

Див чемшир ...................................... 800,0 mg

Витамин С ......................................... 250,0 mg

Хесперидин ....................................... 100,0 mg

Продуктът не е подходящ за деца.

Пълен състав: L-аскорбинова киселина, екстракт от кестен, екстракт от див чемшир, хесперидин, екстракт от готу кола, екстракт от черна боровинка, пълнител: дикалциев фосфат, антислепващи агенти:
микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, талк; стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, хидроксипропил метилцелулоза; модифицирано нишесте, полифруктоза; триглицериди.
 

1 таблеткa дневно.
За постигане на оптимален ефект се препоръчва продължителна употреба – най-малко 3 месеца.
Приемът на продукта не крие риск от нежелани странични ефекти.

 

Коментари за продукта

Продуктите са ОК ,но реално програма за лоялни клиенти НЯМА! ''Събирате Walmark точки при всяка покупка и със събраните точки можете да купувате продукти от онлайн магазина ни'' Да ...ама НЕ! При вас написаното в момента не отговаря на истината!Оценката е за вас, продукта върви с рисейлъра ма бранда и това трябва да ви замисли!

Продуктите са ОК ,но реално програма за лоялни клиенти НЯМА! ''Събирате Walmark точки при всяка покупка и със събраните точки можете да купувате продукти от онлайн магазина ни'' Да ...ама НЕ! При вас написаното в момента не отговаря на истината!Оценката е за вас, продукта върви с рисейлъра ма бранда и това трябва да ви замисли!

нещо не разбрах какво точно трябва да направя,да напиша мнение за продукта ли или и какво искате за заглавие.Благодаря предваритилно

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

Град

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.