telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Хавайско чудо се грижи за нашия имунитет

Хавайско чудо се грижи за нашия имунитет

Пролетта е вече тук, но сме в разгара на пандемия от коронавирус, съчетана с грипна епидемия и типичните за сезона простудни заболявания.  На всичкото отгоре не можем да си откраднем дори уикенд сред природата, какво остава за екзотично пътешествие до Хаваите, например. Но пък едно хавайско чудо може да ни донесе куп ползи и да ни зареди с добро настроение тук, в България. Името му е спирулина и представлява изключително богат природен източник на лесно усвоими белтъци. 
 
Множество проучвания показват, че това синьо-зелено водорасло поддържа сърдечно-съдовата система, очите, мозъка и общото здравословно състояние. Освен това повишава концентрацията и жизнеността, съдейства за поддържане на оптимално ниво на кръвната захар, подпомага укрепването на имунната система и спомага за тонуса и доброто настроение.
 
От общо 22 аминокиселини 8 са незаменими. Това означава, че те не могат да се синтезират от организма и единственият начин да си ги набавим е чрез храната. Спирулина съдържа 18, включително и важните 8. Тя е естествен източник на витамини, минерали, микроелементи, ензими и антиоксиданти.
 
В края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век НАСА и Европейската космическа агенция предлагат спирулина да е сред основните храни, които се култивират по време на дълги космически мисии. 
 
Високото й качество може да се получи единствено в чистата вода и мекия климат на Хаваите, но това не значи да се отчайвате или пък да се впускате в търсене на изгодни самолетни билети дотам. Лидерът на пазара на хранителни добавки “Валмарк” се е погрижил да се възползваме от всичките й безцени свойства без никакви усилия, под формата на таблетки.    
 
“Спирулина” подкрепя жизнеността и имунитета, благоприятства контрола на теглото и е естествен източник на витамини и минерали. Съдържа важните минерали желязо, калций, цинк, магнезий и също витамин А и витамини от групата В. Създава чувство за ситост и по този начин подпомага намаляването на телесното тегло. Притежава известна антибактериална и антивирусна активност, подпомага укрепването на общото състояние на организма, спомага за подобряване на жизнената активности настроението.
 
Спирулина на Валмарк е 100% чиста оригинална хавайска спирулина пасифика.
Препоръчителният прием е 1-3 таблетки дневно, 30 минути преди хранене, с достатъчно количество течност.

.

Върнете се обратно в Статии

Най-четени статии