telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

И лятото е важно да се грижим за имунитета си

И лятото е важно да се грижим за имунитета си

Walmark е до теб през всеки сезон.  Това лято здравето е пътят към най-добрата ти форма. Walmark ще ти помогне да се възстановиш след трудната пролет, за да излезеш отново навън и да се радваш на лятото. А правейки отново любимите си неща, ти често ще си в компанията на други хора и определено ще имаш нужда от добър имунитет.

Има много начини да подкрепиш имунитета си – да взимаш къси хладни душове, да спиш поне по 6 часа на нощ, да спортуваш редовно и да избягваш стреса. Особено важно е да се храниш умерено по 5 пъти на ден, като включваш много плодове и зеленчуци, осигурявайки си необходимите хранителни вещества, витамини и минерали.
Както Рим не е бил построен за един ден, така и твоята имунна система има нужда от ежедневна грижа, за да може да реагира ефективно, когато бъде атакувана. За нормално функционираща имунна система ключово значение имат витамините С, D, A, B6 и минералите селен и цинк.  

Walmark ти предлага подкрепа с насоки от специалисти и правилните хранителни добавки.  

Цинк 15 mg и Селен 100 mcg на Walmark осигуряват необходимия дневен прием от тези важни микроелементи. Продуктът Мега С предлага висока доза витамин С с постепенно освобождаване и е много подходящ за поддържане на имунната система при усилено физическо натоварване. А ако искаш да си набавиш пълен комплекс от имуно-подкрепящи нутриенти само в 1 таблетка дневно, използвай Антиоксидант Стронг - комплексна формула с витамини А, С, Е, В6, селен и цинк, която се грижи за защитата на клетките от оксидативен стрес, подпомага имунитета и красивия външен вид.  

Следи walmark.bg за актуална лайфстайл и продуктова информация, експертни здравни съвети, статии, програми за хранене и здравословен живот, както и разнообразие от доказано ефективни продукти, създадени  да подкрепят теб и твоето семейство в избора на по-здравословни решения. 

Walmark e твоята близка подкрепа за вълнуващо лято в перфектна форма, за да се насладиш напълно на този сезон! 

Върнете се обратно в Статии

Най-четени статии