telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Лято е! Бъдете активни

Лято е! Бъдете активни

Walmark е до теб през всеки сезон. Това лято здравето е пътят към най-добрата ти форма. Walmark ще ти помогне да се възстановиш след трудната пролет, да се отърсиш от стреса и отново да възвърнеш физическото и емоционалното си здраве, за да се насладиш на заслужените летни приятни моменти. А физическата активност е двигателят на доброто здраве.
 

Особено сега, всеки има полза от повече движение! Редовната и съобразена физическа активност подсилва имунната система и ни помага да се преборим с болестите, да преодолеем стреса и депресията, да подобрим качеството на съня и психическия баланс. Това е от изключително значение след трудния период тази пролет, когато трябваше да стоим затворени с тревогите си, без физическо и психическо разтоварване. Затова сега е време да излезем отново навън, да се отпуснем и да си дадем възможност да изживеем това, което ни предлага слънчевият сезон. А за да го направим се нуждаем мускулите, ставите и костите ни да са в добро състояние и да се погрижим за възстановяването им след спорт. Walmark ти предлага подкрепа с насоки от специалисти и правилните хранителни добавки.  
 
При спорт или усилена физическа работа, използвай Магнезий 200mg на Walmark за подпомагане на нормалната мускулна дейност, избягване на неприятни крампи и намаляване чувството за умора. Коензим Q10 е мощен антиоксидант и осигурява енергия на тялото, а Гуарана на Walmark е естествен източник на кофеин и подобрява тонуса.
 
Следи walmark.bg за актуална лайфстайл и продуктова информация, експертни здравни съвети, статии, програми за хранене и здравословен живот, както и разнообразие от доказано ефективни продукти, създадени да подкрепят теб и твоето семейство в избора на по-здравословни решения. 

Walmark e твоята близка подкрепа за вълнуващо лято в перфектна форма, за да се насладиш напълно на този сезон!

Върнете се обратно в Статии

Свързани продукти

Най-четени статии