telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Това лято, стъпвай с лекота!

Това лято, стъпвай с лекота!

Walmark е до теб през всеки сезон.  Това лято здравето е пътят към най-добрата ти форма. Walmark ще ти помогне да се възстановиш след трудната пролет, да излезеш навън и да се радваш на топлото време. А за да се движиш и правиш нещата, които обичаш, първо трябва да се погрижиш …за своите крака!

Когато се застоим дълго време седнали – пред компютъра вкъщи и офиса или на дълъг път, кръвта се застоява във вените и започваме да усещаме тежест и отоци в краката. Дискомфортът е особено силен през лятото, когато топлината предизвиква и разширяване на кръвоносните съдове. Но все пак, какво можеш да направиш, ако нямаш възможност за повече движение? Ето няколко лесни за следване съвети:

  • Избягвай: високи токчета, тесни панталони, кръстосани крака, както и пържени и консервирани храни, солено, цигари, алкохол;
  • Опитай: гимнастика за крака, масаж и кратки разходки, почивка с повдигнати крака, хладен душ, повече вода и фибри в менюто, продукти за подобряване венозната микроциркулация

Walmark те подкрепя с лайфстайл и експертни съвети, насоки от специалисти и правилните хранителни добавки.  

Varixinal® таблетки и гел на Walmark съдържат комбинация от четири растителни екстракта – конски кестен, готу кола, черна боровинка и див чемшир, които подпомагат циркулацията на кръвта, спомагат за укрепване на стените на капилярите и подпомагане на еластичността на кръвоносните съдове. Таблетките са обогатени с биофлавоноида хесперидин и витамин С, които подкрепят производството на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове. Препоръчва се да се използват в комбинация с редовен масаж с Varixinal® гел за значително облекчение, отпускане и приятно усещане за лекота и жизненост в краката. А знаеш ли, че нарушената микроциркулация и кръвоснабдяване са едни от причините за появата на така неприятната „портокалова“ кожа? Можеш да си помогнеш с редовна грижа и Varixinal®.

Walmark e твоята близка подкрепа за вълнуващо лято в перфектна форма, за да се насладиш напълно на този сезон!

Върнете се обратно в Статии

Най-четени статии