telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Как работи?

  • Открийте най-подходящите за вас и вашите близки продукти в грижа за здравето
  • Добавете ги към списъка с желани продукти
  • След като сте добавили всички желани продукти, отидете на Клуб Здраве Валмарк, където да завършите поръчката си

Вашият списък с желани продукти е празен. Разгледайте нашите продукти и си изберете най-подходящите за вас, за да подкрепите здравето си.

Поемете грижата за вашето здраве в собствените си ръце, WALMARK винаги ще ви подкрепя

Нашата визия

Витамините и минералите от серия Walmark подкрепят здравословния начин на живот вече над 30г. Една от първите централно-европейски марки хранителни добавки, Walmark са наложени като висококачествени и достъпни витамини и минерали и в нашата страна. Като част от международната фармацевтична компания STADA Group, ние следваме високи стандарти за качество, стремим се към непрекъснати иновации, за да се грижим за здравето на хората като доверен партньор.

Ние сме социално отговорна компания

Ние сме социално отговорна компания

Използваме уникални възможности, за да информираме хората защо е важен здравословният начин на живот. Ние даваме пример, поддържаме здравословен начин на живот, но не налагаме принципите му на никого.

 Всеки може да живее на пълни обороти

Всеки може да живее на пълни обороти

Вярваме, че всеки може да живее на пълни обороти и да води активен живот през всичките му етапи. Участваме в проекти с обществена полза и подкрепяме стотици организации в региона, за да помогнем на нуждаещите се. Работим с партньори, които имат потенциал за дългосрочно сътрудничество.