telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Мисията на STADA: Грижа за здравето на хората като доверен партньор

Витамини и минерали Walmark

Витамините и минералите от серия Walmark подкрепят здравословния начин на живот вече над 30г. Една от първите централно-европейски марки хранителни добавки, Walmark са наложени като висококачествени и достъпни витамини и минерали и в нашата страна. Като част от международната фармацевтична компания STADA Group, ние следваме високи стандарти за качество, стремим се към непрекъснати иновации, за да се грижим за здравето на хората като доверен партньор.

СТАДА България, част от световното семейство на STADA Group

СТАДА България, част от световното семейство на STADA Group

СТАДА е интернационална компания с фокус върху здравния пазар и дългогодишни взаимоотношения с аптечните мрежи. С нашите продукти и услуги ние помагаме на хората за защитят и възвърнат пълноценения си живот.

 Всеки може да живее на пълни обороти

Всеки може да живее на пълни обороти

Вярваме, че всеки може да живее на пълни обороти и да води активен живот през всичките му етапи. Участваме в проекти с обществена полза и подкрепяме стотици организации в региона, за да помогнем на нуждаещите се. Работим с партньори, които имат потенциал за дългосрочно сътрудничество.

Ние сме международна компания, концентрирана върху пазара на здравни услуги и с дългогодишни традиции във фармацевтичната индустрия. С нашите продукти и услуги ние помагаме на хората да се предпазят и да си възвърнат достойния и работоспособен живот.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА НАС