telephone Обадете се: 0800 13 599
Списъкът с желани продукти е празен

Магнезий + В6

Магнезий + В6

Хранителна добавка

Сила и енергия за ума и тялото. Допринася за нормалното функциониране на нервната система и мускулите. Витамин В6 допринася за нормалната функция на имунната система. Поддържа здравословното състояние на костите и зъбите. Намалява чувството на умора и изтощение.


За продукта

Магнезият е основен минерален компонент на човешкото тяло, нужен за нормалното функциониране на нервната система, мускулите и сърцето, както и за нормалното състояние на костите и зъбите, и за правилен енергиен метаболизъм.  Витамин B6 подпомага нормалното функциониране на нервната система и физиологичните функции. Витамин B6 също така намалява чувството на умора и изтощение и поддържа нормалното функциониране на имунната система. Комбинацията от Магнезий и Витамин В6 е особено нужна на хора, подложени на високо физическо и психическо натоварване.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Състав

Дневната доза съдържа:

 

Количество

 2 таб.

% RDA*

Количество

 4 таб.

% RDA*

Магнезий

100,0

 mg

27

200,0

 mg

53

Витамин B6

2,8

 mg

200

5,6

 mg

400

* % от препоръчителната дневна доза

 Състав: магнезиев лактат, влагозадържащ агент: сорбитол,  антислепващи агенти: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, талк; глазиращ
агент: стеаринова киселина; стабилизатор: хидроксипропилметилцелулоза; нишесте
от грах, полифруктоза, триглицериди, пиридоксин хидрохлорид.

 

Продуктът не е подходящ за деца.

Препоръчителен дневен прием: 1- 2 таблетки 2 пъти дневно.

Предуперждение: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не е подходящ за деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °C.

Коментари за продукта

Добър продукт.

Напишете коментар

Вече имате профил? Кликни тук за Вход

(задължителен)
(задължителен)
(по избор)
(задължителен)
(задължителен)
(задължителен)

Тази услуга е само за регистрирани потребители. Ако все още не сте се регистрирали в Клуб Здраве Валмарк, можете лесно да го направите, като попълните тази форма. Моля, не забравяйте да потвърдите регистрацията си като кликнете върху връзка в имейла си.